Редактор: e-mail: кадър: Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева направи лично обяснение

...
Редактор: e-mail: кадър: Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева направи лично обяснение
Коментари Харесай

Караянчева се скара на депутатите: Колеги, вдигайте си телефоните, като ви търсят журналисти

Редактор: 

e-mail: 

кадър:

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева направи персонално пояснение пред депутатите, откакто беше упрекната от Българска социалистическа партия, че е основала ред в новата постройка на Народното събрание, в която не се позволяват представители на цивилен организации и е стеснен достъпа на медиите.

Караянчева съобщи с изострен звук, че не приема сходни обвинявания. Тя съобщи, че потоците на придвижване на депутатите, медиите и останалите хора в някогашния Партиен дом са конкретизирани по времето, когато ръководител на Народното събрание е бил Георги Пирински.

Тя изясни какъв е реда медиите да се свързват с парламентарните групи и с обособените депутати и прикани: „ Колеги, вдигайте си телефоните, когато ви търсят публицисти! “

Колкото до това, че не се позволени цивилен специалисти на разискването на измененията в Изборния кодекс, Караянчева съобщи, че има противоепидемични ограничения и би трябвало всички да се преценяват с това. Допуск до комисиите могат да разрешат ръководителите им, откакто обаче се съобразят с нейната заповед по какъв начин да става това.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР